Portal e-VEM bo prešel pod novo znamko SPOT, Slovenska poslovna točka.Portal e-VEM predstavlja prvi nivo sistema SPOT, katerega cilji so še naprej usmerjeni k zagotavljanju enostavnega, hitrega in brezplačnega poslovanja poslovnih subjektov z državo. Več o novi znamki in sistemu SPOT si lahko preberete na strani SPOT - Slovenska poslovna točka. 

Do nadaljnjega se portal e-VEM ohranja, spremembe na portalu, ki so povezane z uvedbo nove znamke se nanašajo predvsem na uskladitev vsebin in informacij o sistemu VEM oz. po novem sistemu SPOT in o točkah VEM  oz. po novem točkah SPOT. Na e-postopkih se še naprej ohranjajo navedbe VEM oz. e-VEM, sprememba je samo na dokumentih, ki se generirajo v portalu, ki jim je dodana še znamka SPOT.

Obveščamo vas še, da na portalu e-VEM postopoma in v več fazah potekajo vsebinske in oblikovne nadgradnje z namenom celovitega prehoda pod novo krovno znamko SPOT. Načrtovane spremembe bodo vključevale tudi celovito spremembo imena iz portala e-VEM v portal SPOT. Prav tako že tečejo aktivnosti za vsebinsko in tehnično prenovo in nadgradnjo portala. Aktivnosti se izvajajo v okviru projekta Enotna poslovna točka, ki ga vodi Ministrstvo za javno upravo in bodo potekale skozi celotno obdobje evropske perspektive 2014 – 2022.

Link; https://evem.gov.si/evem/cms/news/detailEugo.evem?srcsi_cms_news_id=6342

 

spot

 

SPOT svetovanje Podravje je sofinancirano s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija