V okviru projekta »E-SME – e-mobilnost sreča mala in srednje velika podjetja«,
ZRS Bistra Ptuj s partnerji projekta in Fakulteto za elektrotehniko in informatiko Univerze v Mariboru, organizira 
2. Čezmejno strokovno konferenco »E-mobilnost sreča mala in srednje velika podjetja«,
ki bo potekala 18. aprila 2018 od 9.30-15.30,
na Fakulteti za elektrotehniko in informatiko Univerze v Mariboru,
Koroška cesta 46, Maribor (https://feri.um.si/o-nas/lokacija/).


Z dogodkom želimo predstaviti priložnosti za razvoj malih in srednje velikih podjetij (MSP) na področju električne mobilnosti (e-mobilnosti).


V okviru dogodka planiramo organizirati posvet s strokovnimi prispevki priznanih strokovnjakov (v dopoldanskem času) in strokovno razvojno delavnico – »Inovacijski forum« (v popoldanskem delu), kjer bodo predstavljene e-mobilne poslovne ideje, zbrane v okviru projekta E-SME, ki jih bomo nadalje razvijali, poglobili in nadgrajevali s sedanjimi strokovnjaki in udeleženci iz različnih področij. Medtem lahko samoumevno ustvarite tudi nove ideje o e-mobilnosti!


Na dogodku bodo predstavljene in razstavljene storitve/produkte različnih podjetij s področja električne mobilnosti, prav tako bo možno videti tudi predelane električne avtomobile, plod slovenskega znanja.


Podrobnosti o predstavitvah in celotnem programu bodo kmalu na voljo na
www.bistra.si in www.e-sme.info!
2. konferenca E SME 18.4 1 
Razvojna delavnica E SME 18.4.2018

 

Udeležba na konferenci in delavnici je brezplačna, zaradi omejenega števila prostih mest pa je potrebna predhodna prijava na elektronski naslov: in ali na PRIJAVA.

 

Delavnica bo potekala v slovenskem in nemškem jeziku, simultano prevajanje je zagotovljeno.

 

Projekt »E-SME – E-Mobility meets SME's / e-mobilnost sreča MSP-je« je sofinanciran s strani Evropske unije, Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Programa sodelovanja Interreg V – Slovenija-Avstrija 2014-2020. Lastna sredstva zagotavlja dežela Štajerska in projektni partnerji.

Logoti E SMEInterregSI A 1