There is no translation available.

Podravska regija ima uspešno podjetniško tradicijo, ki pa se spopada z drugačnimi izzivi kot druge slovenske regije. Kljub propadu mnogih velikih podjetij v poosamosvojitveni preteklosti in okoliščinam, ki so narekovale razvoj v letih po osamosvojitvi, in tudi zaradi geografskega položaja, ki ga ni (z)mogla izkoristiti v svoj prid, je v regiji veliko idej, projektov in podjetij, ki omogočajo zaposlitev mnogim in si utirajo pot ne samo na lokalni in slovenski trg, ampak predvsem na globalnega; regija je namreč pomemben izvoznik.

S projektom Podravsko podjetje leta bomo predstavili najuspešnejša domača podjetja, ki si svoj kruh ustvarjajo na regijski, nacionalni in tudi svetovni ravni.

Časnik Večer in Štajerska gospodarska zbornica sta se pri iskanju najuspešnejših podjetij v regiji povezala in pripravila izbor, ki bo s podelitvijo priznanj najuspešnejšim podravskim podjetjem izpostavil dobra podjetja in dal spodbudo podjetniški naravnanosti v regiji. Priznanja bomo podelili 6. oktobra 2016.

Več informacij in povezavo do prijavnice lahko najdete na spletni strani.